EVENT AGENDA

Coaching op afstand bij de Public Affairs Academie!

De Public Affairs Academie biedt ook online coachingssessies aan om met jou te verkennen tegen welke drempels je aanloopt, wat je eigen stappen kunnen zijn en waar je kansen liggen. Zo kunnen we ook op afstand met jou werken aan reflectie en verdieping. Meld je aan voor een coachingstraject op afstand bij de Public Affairs Academie!

Samen kansen pakken
Of het nu gaat om evaluatie, intervisie of ingaan op wie jij bent als PA- of communicatieprofessional, of om gewoon beter te worden in je dagelijkse werkzaamheden: alles is mogelijk bij de online coachingstrajecten van de Public Affairs Academie. In één-op-één gesprekken reflecteer je met een ervaren coach/public affairs adviseur op de dagelijkse invulling van jouw rol als professional en onderzoek je samen welke kansen er voor jou liggen op gebied van public affairs en communicatie. Onze coaches zetten graag hun kennis, ervaring en creativiteit in!

Aanmelden en meer informatie
De kosten van een coachingstraject bestaande uit drie onlinegesprekken van een uur bedragen €250,- (exclusief btw). Je kunt je aanmelden via het onderstaande formulier. Hierin kun je ook aangeven waar jij graag samen met je online coach mee aan de slag gaat! Wil je meer informatie over dit aanbod of wil je graag een traject op maat samenstellen? Neem dan contact met ons op via info@paa-vanoortenvanoort.dpipreview.nl of 070 324 27 65.

[contact-form-7 id=”2447″ title=”Aanmeldformulier Coaching op afstand (maart 2020)”]