EVENT AGENDA

De verkiezingsuitslag en tips voor de formateur

Het is 19 maart. De verkiezingen zijn voorbij. De uitslagen zijn er. Tijd om de balans op te maken dus! Waar kun je nog invloed uitoefenen? Kan je je issue nog op de onderhandelingstafel krijgen? En hoe ziet het speelveld eruit als het nieuwe kabinet aan de slag gaat? Kijk met ons én oud-CDA-Kamerlid Kathleen Ferrier mee vooruit naar de komende weken waarin de formatie gaat lopen!

Opzet
In deze online workshop van anderhalf uur gaan we in op de verkiezingsuitslag en de opgave die er ligt voor de (in)formateur. Welke combinaties zijn mogelijk? Wat is de rol van de informateur? Op welke wijze kan je jouw stem laten horen tijdens de formatie? En vooral: is er nog ruimte voor agendering?

In de workshop praten we na en kijken we ook vooruit. Dit doen we onder andere met Kathleen Ferrier. Zij is voormalig Kamerlid voor het CDA en heeft verschillende formatieperiodes van dichtbij meegemaakt. Ze zal haar visie met ons delen en vertellen over haar eigen ervaringen. Verder krijg je tijdens de workshop concrete tips en praktische adviezen om het optimale uit de formatieperiode te halen. Meld je aan!

Aanmelden en meer informatie

Deze online workshop vindt plaats op vrijdag 19 maart tussen 10.00 en 11.30 uur. Deelname aan deze webinar kost €50,- (exclusief btw). Je kunt je aanmelden via het onderstaande formulier. Vragen? Neem contact met ons op via info@paa-vanoortenvanoort.dpipreview.nl of 070 32 42 765.

Foto: © Roel1943

[contact-form-7 id=”3839″ title=”Aanmeldformulier Online Workshop De verkiezingsuitslag en tips voor de formateur”]