EVENT AGENDA

Het regeerakkoord is er! Wat nu?

Aanstaande woensdag wordt het nieuwe regeerakkoord gepresenteerd door de vier onderhandelende partijen. Na een slepende formatieperiode ligt er eindelijk een akkoord, dat de basis vormt voor Rutte IV. Een spannende periode breekt hiermee aan! Graag praten we je daarom op woensdagavond 19.00 uur online bij en verkennen we de mogelijkheden op welke manier jouw belangen passen binnen dit regeerakkoord. 

Hiervoor zetten we een speciaal webinar op, dat bestaat uit drie onderdelen:

  • Wat staat er in het regeerakkoord? Op basis van de achtergrond van de deelnemers bepalen we de te bespreken onderwerpen, en nemen we je mee op hoofdlijnen.
  • Wat kun je nu doen om je belang goed neer te zetten? Wat zijn de mogelijkheden?
  • Hoe kom je in beeld bij een nieuwe minister of staatssecretaris?

De inhoud van het webinar, dat ongeveer een uur en een kwartier zal duren, zal mede gebaseerd zijn op een eerste analyse door onze adviseurs. Vanzelfsprekend is er de mogelijkheid om vragen te stellen! Het wordt een interactieve webinar worden met veel persoonlijke aandacht. Heb je naderhand nog vragen? Dan plannen we graag in overleg een half uur één-op-één in, op vrijdag 17 december.

Aanmelden en meer informatie

Deelname aan dit webinar is gratis. Wil je gebruik maken van de mogelijkheid van een extra half uurtje advies, dan bedragen de kosten €35,-. Je kunt je aanmelden via het onderstaande formulier.

[contact-form-7 id=”5571″ title=”Responsief aanmeldformulier | Event regeerakkoord 15-12-2021″]