EVENT AGENDA

Hoe kom je op het netvlies van het nieuwe kabinet?

In gesprek met Uri Rosenthal

Het kabinet heeft op het bordes gestaan. De kennismaking op het ministerie vindt nu plaats en de regeringsverklaring wordt deze week afgelegd. De noodzakelijke stappen voordat we overgaan tot het echte werk. Na 299 dagen hebben we weer een kabinet!

Maar wat betekent dit voor belangenbehartigers? Als vervolg op de bijeenkomst van de Public Affairs Academie rond het regeerakkoord, organiseren we op woensdag 12 januari a.s. om 19.00 uur een online bijeenkomst rond het nieuwe kabinet. Te gast is Uri Rosenthal, hoogleraar Politicologie en Bestuurskunde én oud-minister van Buitenlandse Zaken.

Opzet
Met elkaar kijken we terug op de regeringsverklaring en kijken we vooruit! Hoe wordt de agenda van de bewindspersonen gevuld? Hoe wordt de keuze gemaakt rond uitnodigingen voor kennismakingen? Naar welke kennis is een nieuwe minister op zoek? Hoe moeten we de inzet op regeerprogramma’s zien? Wat is de impact van het verloop van een regeringsverklaring? Deze en andere vragen komen aan de orde. En ook jij kunt je vragen stellen!

Meld je nu aan om deze online bijeenkomst gratis bij te wonen. We zien uit naar je komst!

 

[contact-form-7 id=”5733″ title=”Responsief aanmeldformulier | Event nieuw kabinet 12-01-2022″]