EVENT AGENDA

Masterclass Public Affairs en Lobby | november 2021

Wordt 2022 het jaar dat je jouw lobby extra kracht gaat bijzetten? Met de masterclass Public Affairs en Lobby begin je goed voorbereid aan het nieuwe jaar. Ook in 2022 staan er grote maatschappelijke uitdagingen te wachten; herstel na corona, de zorg betaalbaar houden, de woningopgave. Kortom: een erg interessante periode waarin de nodige keuzes moeten worden gemaakt en er ook nog eens lokale verkiezingen op het programma staan. Tijd om je kennis en vaardigheden aan te scherpen dus!   

De Public Affairs Academie organiseert met veel plezier de vierdaagse masterclass Public Affairs & Lobby. Ben je als belangenbehartiger of communicatieprofessional op zoek naar verdieping van je public affairs-kennis? Wil je je lobbyvaardigheden perfectioneren? Optimaal kunnen opkomen voor jóuw belang? Deze masterclass brengt je helemaal up-to-date en geeft je de tools in handen je doelen nog beter te bereiken.

Opzet
De praktijk staat centraal tijdens deze masterclass. In vier dagdelen ga je samen met ervaren trainers aan de slag met de basis van lobby en public affairs. Vanuit een theoretische basis, en altijd gericht op de dagelijkse praktijk. Je maakt kennis met andere public affairs-professionals en we nemen je in vogelvlucht mee langs de procedures en strategieën van het politieke speelveld. Wij laten je zien waar de kansen liggen, en waar, wanneer en hoe jouw lobby het verschil maakt. Bovendien ontvang je recente literatuur over het vak. Door de specifieke opzet van deze masterclass – een reeks van vier dagdelen – kan je de opgedane kennis en inspiratie meteen toepassen in je werk. Helder en praktisch.

Gedurende de masterclass komen onder andere de volgende vragen aan bod:
– Wat is public affairs?
– Hoe functioneert ‘Den Haag’?
– Wat is het belang van netwerken?
– Hoe smeed je effectieve coalities?
– Welke instrumenten zet je in?
– Wat zijn de do’s en don’ts van public affairs?
– Waar versterken communicatie en public affairs elkaar?
– Hoe zet je (sociale) media effectief in?
– Wat zijn actuele trends?
– Wat betekenen de naderende gemeenteraadsverkiezingen voor jouw lobby?

Data en locatie
De inschrijvingen voor deze cursus, startende in november 2021, zijn geopend.
De masterclass wordt gegeven in vier dagdelen, en vindt plaats bij de Public Affairs Academie; Benoordenhoutseweg 88, te Den Haag.

– Dinsdag 9 november – 13.00 – 17.00 uur
– Donderdag 18 november – 13.00 – 17.00 uur
– Dinsdag 23 november – 13.00 – 17.00 uur
– Woensdag 1 december – 13.00 – 17.00 uur

Aanmelden en aanvullende informatie
De kosten voor deze masterclass bedragen €1350,- per persoon (exclusief BTW; inclusief literatuur). Je kunt je aanmelden of meer informatie opvragen via het onderstaande formulier. Voor meer informatie of vragen kun je ons ook bereiken via info@paa-vanoortenvanoort.dpipreview.nl of 070 – 32 42 765.

Deze masterclass kan ook incompany worden verzorgd op locatie of bij ons op de Public Affairs Academie. Informeer naar de mogelijkheden!

[contact-form-7 id=”4961″ title=”Responsief aanmeldformulier | Vierdaagse masterclass Public Affairs & Lobby (november 2021)”]