EVENT AGENDA

Start Public Affairs & Lobby

Zet jouw belang in het nieuwe politieke seizoen écht op de kaart! 2019 is nog steeds een spannend politiek jaar. We hebben nieuwe Provinciale Statenleden gekozen, een nieuwe Eerste Kamer heeft zitting genomen, en inmiddels zijn ook de nieuwe Europarlementariërs aan de slag gegaan. Met de installatie van zoveel nieuwe volksvertegenwoordigers en bestuurders breekt hét moment aan om invloed uit te oefenen. Tijd om je kennis aan te scherpen dus!

De Public Affairs Academie organiseert in de zomer wederom en met veel plezier de masterclass Public Affairs & Lobby, tegen gereduceerd tarief. Ben je als belangenbehartiger of communicatieprofessional op zoek naar verdieping van je public affairs-kennis? Wil je je lobbyvaardigheden perfectioneren? Optimaal kunnen opkomen voor jóuw belang? Deze masterclass brengt je helemaal up-to-date en geeft je de tools in handen je doelen nog beter te bereiken. In de zomermaanden bieden we 20% receskorting aan. Zo ga je met nieuwe kennis, aangescherpte vaardigheden en vol met inspiratie het nieuwe politieke seizoen in!

Opzet
De praktijk staat centraal tijdens deze masterclass. In vier dagdelen ga je samen met ervaren trainers aan de slag met de basis van lobby en public affairs. Vanuit een theoretische basis, en altijd gericht op de dagelijkse praktijk. Je maakt kennis met andere public affairs-professionals; medecursisten maar ook inspirerende gastsprekers. Wij nemen je in vogelvlucht mee langs de procedures en strategieën van het politieke speelveld. Wij laten je zien waar de kansen liggen, en waar, wanneer en hoe jouw lobby het verschil maakt. Bovendien ontvang je recente literatuur over het vak. Door de specifieke opzet van deze masterclass – een reeks van vier dagdelen – kan je de opgedane kennis en inspiratie meteen toepassen in je werk. Helder en praktisch.

Gedurende de masterclass komen onder andere de volgende vragen aan bod:
– Wat is public affairs?
– Hoe functioneert ‘Den Haag’?
– Wat is het belang van netwerken?
– Hoe smeed je effectieve coalities?
– Welke instrumenten zet je in?
– Wat zijn de do’s en don’ts van public affairs?
– Waar versterken communicatie en public affairs elkaar?
– Hoe zet je (sociale) media effectief in?
– Wat zijn actuele trends?

Data en locatie
Je kunt je op dit moment inschrijven voor een cursus in de zomer.
De masterclass wordt gegeven in vier dagdelen, en vindt plaats bij de Public Affairs Academie; Benoordenhoutseweg 88, te Den Haag.

– Maandag 19 augustus – 13.00 – 17.00 uur
– Vrijdag 23 augustus – 9.00 – 13.00 uur
– Woensdag 28 augustus – 13.00 – 17.00 uur
– Vrijdag 30 augustus – 9.00 – 13.00 uur

Je kunt je aanmelden door het onderstaande formulier in te vullen.

De masterclass vindt plaats bij de Public Affairs Academie aan de Benoordenhoutseweg 88, 2596 BD in Den Haag.

Aanmelden en aanvullende informatie
De kosten voor deze masterclass bedragen normaal gesproken €1350,- per persoon (exclusief BTW; inclusief literatuur), maar in de zomer bieden we de masterclass met 20% korting aan voor €1080,- (exclusief BTW; inclusief literatuur). Voor meer informatie of vragen kun je ons bereiken via info@paa-vanoortenvanoort.dpipreview.nl of 070 – 32 42 765.

Deze masterclass kan ook incompany worden verzorgd op locatie of bij ons op de Public Affairs Academie. Informeer naar de mogelijkheden!