EVENT AGENDA

Nieuw: online leergang Public Affairs

Wil jij aan de slag met public affairs? Juist nu starten we met een online leergang. Vergelijkbaar met de reguliere masterclass die we geven maar dan met persoonlijke intervisie en verschillende werkvormen en trainers. Een unieke manier om in zeven weken je kennis, inzichten en vaardigheden te versterken. Pak deze unieke kans.

Samen met ervaren trainers ga je in deze online leergang aan de slag met public affairs. Vanuit een theoretische basis en gevoed door de dagelijkse praktijk, inspireren en voeden we je. Je maakt kennis met verschillende aspecten van het vak en nemen je in vogelvlucht mee langs het parlement en de ministeries. We denken met jou mee over je strategie. Wij laten je zien waar de kansen liggen en waar, wanneer en hoe jouw lobby het verschil maakt. Door de specifieke opzet van deze leergang kan je de opgedane kennis en inspiratie meteen toepassen in je werk. Helder en praktisch.

Opzet
De leergang duurt zeven weken. We zetten diverse werkvormen in waarmee we op maat de interactiviteit, inspiratie en kennisoverdracht proberen te borgen:

  • Met behulp van Teams starten we met een persoonlijke kennismaking
  • Via interactie webinars van maximaal twee uur delen we kennis en geven we je de mogelijkheid tot het stellen van vragen
  • Door middel van interactieve gesprekken met een aantal gastsprekers gaan we op zoek naar nieuwe inzichten en trends
  • Tijdens vier coachingssessies reflecteren we 1-op-1 op jouw eigen positie en ervaring en kan je gericht je vragen voorleggen. Vanzelfsprekend heb je je eigen persoonlijke coach gedurende de leergang.
  • We zorgen voor een aantrekkelijk pakket aan boeken die je uitdagen nieuwe perspectieven op te doen.

De leergang bestaat uit gemiddeld maximaal vier contacturen per week.

Onderwerpen
We verkennen de basis van public affairs. We geven je de tools voor een goede omgevings- en stakeholdersanalyse. We lopen met je door de procedures en strategieën van de Tweede en Eerste Kamer en identificeren je mogelijkheden om invloed uit te oefenen. En dat doen we ook als het gaat om de ministeries. Hoe zien sterke netwerken en coalities eruit, en hoe zet je die in? En wat is de wisselwerking tussen communicatie en public affairs? Wat doet storytelling met je belangenbehartiging? Deze punten en vragen komen aan de orde. Heb je specifieke aandachtspunten? Dan bekijken we met jou hoe we dat kunnen integreren in het programma.

Aanmelden en meer informatie
De kosten voor dit volledige traject zijn €1750,- inclusief de literatuur en de vier coachingsessies. Als er in de periode dat jij deze online leergang volgt ook andere webinars of online events plaatsvinden, dan heb je hier kosteloos toegang toe. Wil je meer weten? Neem dan contact met ons op via info@paa-vanoortenvanoort.dpipreview.nl of 070 32 42 765.

Deze unieke leergang start op 20 april a.s. Je kunt je aanmelden via het onderstaande formulier.