EVENT AGENDA

Nieuwe trend: het online werkbezoek

Door de coronacrisis is thuiswerken voor velen de realiteit. In de politieke arena is dit niet heel anders. Politici en ambtenaren werken gedeeltelijk of geheel vanuit huis en hun hoeveelheid afspraken is zeer beperkt. Dit heeft daardoor óók gevolgen voor belangenbehartigers, die graag hun visie delen met politici bij een petitieaanbieding, werkbezoek of persoonlijke ontmoeting. Gelukkig heeft de afgelopen periode bewezen dat hier online alternatieven voor zijn. Welke? Dat ontdekken we in deze webinar.

Het aanbieden van een petitie met duizenden handtekeningen of het organiseren van een informatief werkbezoek aan jouw organisatie… belangrijke instrumenten binnen je public affairsbeleid! Maar deze tijden maken het er een stuk ingewikkelder op. Moet je ze dan terzijde laten liggen als instrumenten? Nee, maar het vraagt wel om een andere vorm. Het online werkbezoek heeft dit jaar bijvoorbeeld noodgedwongen zijn entree gedaan. Maar hoe geef je hieraan vorm? Hoe ziet een programma eruit? Wat zijn belangrijke randvoorwaarden?

Opzet
In deze webinar gaan we in op de verschillende online mogelijkheden die er zijn. Op basis van eigen recente ervaringen van public affairs adviseurs bespreken we de kansen van werkbezoeken en petitieaanbiedingen in een online omgeving. Tijdens de webinar behandelen we verschillende vormen en geven we je praktische tips in handen. En we delen vooral ervaringen met elkaar. Je kunt met ons meepraten via de chat. Meld je nu aan!

Aanmelden en meer informatie
Deelname aan deze webinar kost €40,- (exclusief btw). Je kunt je aanmelden via deze link. Vragen? Neem contact met ons op via info@paa-vanoortenvanoort.dpipreview.nl of 070 32 42 765.