EVENT AGENDA

Omgevingsanalyse

Waar ben ik? En wie moet kennen? Een effectieve omgevingsanalyse maken met impact

Wat moet je weten van de omgeving waarin jij je lobby voert? Wat zijn de issues? Wie zijn de stakeholders? Met andere woorden: hoe kan je de omgeving waarin je belangenbehartiging opzet benutten en waar kun je drempels zien aankomen? Er zijn verschillende modellen waar je gebruik van kan maken. Eén ding is zeker: kennis is macht. In deze workshop geven we jou de mogelijkheid effectief aan de slag te gaan met het maken van een omgevingsanalyse. We bieden je verschillende instrumenten aan en verkennen met jou wat past.

Opzet
In de workshop gaan we kort in op de theorie achter de omgevingsanalyse: waarom is het zo’n effectief instrument? Wat moet je weten en wat moet je willen weten? Hoe zet je het in? En natuurlijk: hoe maak je een omgevingsanalyse? Je leert waar en hoe de verbanden te leggen, wie je wel en niet mee moet nemen en hoe je schematisch kunt weergeven waar voor jou de kansen liggen. We passen dit vervolgens ook toe op jouw eigen issue. Aan het einde van deze workshop heb jij de instrumenten in handen waar je mee aan de slag kan.

Een ervaren trainer en adviseur die bijna dagelijks gebruik maken van zelfgemaakte omgevingsanalyses gaan met je aan de slag.

Aanmelden en meer informatie
Deze workshop vindt plaats op donderdag 14 april 2022 tussen 15.00 en 17.00 uur bij de Public Affairs Academie, Benoordenhoutseweg 88 in Den Haag. Deelname kost €150,- (exclusief BTW). De factuur ontvang je na afloop van de training.

Je kunt je aanmelden via onderstaand formulier.

[contact-form-7 id=”5320″ title=”Responsief aanmeldformulier | Workshop Omgevingsanalyse (februari 2022)”]