EVENT AGENDA

Online Academie: De internetconsultatie  

Heeft reageren op een internetconsultatie zin of ben je dan al te laat? Het is een vraag die we regelmatig in de praktijk terug zien komen. Daarom deze online workshop over het belang van de internetconsultatie. Wat zijn de kansen? Wat is de mogelijke output? En wat zijn de wegingen om wel of niet zichtbaar deel te nemen?

Klik hier om je aan te melden!

Hoe en wat

In deze workshop verkennen we hoe je de internetconsultatie in het brede palet van  beïnvloedingsmomenten kan zien. Tevens geven we je inzicht in welke soort reacties je kan geven. Hierbij gaan we in op het soort argumenten die gebruikt worden. Daarnaast verkennen hoe je voorafgaand de internetconsultatie de vraagstelling kan beïnvloeden en hoe je achteraf je reactie kan benutten in de verdere lobby.

Datum en locatie
De workshop vindt online plaats op donderdag 29 juni 2023. We beginnen om 13:00 en eindigen om 14:00. De workshop heeft een groepsgrootte van maximaal 20 deelnemers.

Aanmelden
De kosten voor deze workshop bedragen €50,- per persoon (exclusief BTW). Boven, of onderaan de pagina kun je je aanmelden.

Vragen
Het is ook mogelijk om via het formulier aan te geven dat je meer informatie wil. Dan word je benaderd door een medewerker van de Public Affairs Academie. Voor overige vragen kun je ons bereiken per mail info@paa-vanoortenvanoort.dpipreview.nl of bel ons op 070 324 27 65

Klik hier om je aan te melden!