EVENT AGENDA

Online Academie: Een nieuwe Eerste Kamer: wat nu? 8 juni

Na 30 mei ontstaat er een nieuwe Haagse realiteit met een nieuwe Eerste Kamer.

Wil jij weten wat de mogelijkheden van beïnvloeding zijn richting deze nieuwe Eerste Kamer? Doe mee aan deze online workshop!

Klik hier om je aan te melden!

Hoe en wat
Tijdens deze interactieve workshop leer je wat de impact op de politieke besluitvorming in de Tweede Kamer is van de Eerste Kamer. Hoe is de wisselwerking tussen de beide Kamers? Hoe benut je beide Kamers in je belangenbehartiging? En nog belangrijker: ontstaan er zo nieuwe kansen om jouw belang op de agenda te zetten? Hoe benader je Eerste Kamerleden? En aan welke informatie hebben zij behoefte?

Resultaten
Na afloop:

  • weet je wat de wisselwerking is tussen beide Kamers;
  • heb je inzicht in hoe jouw belang op de agenda te krijgen;
  • weet je hoe je Eerste Kamerleden effectief kunt benaderen.

Datum en locatie
De workshop vindt online plaats op maandag 12 juni 2023. We beginnen om 14:00 en eindigen om 15:00. De workshop heeft een groepsgrootte van maximaal 20 deelnemers.

Aanmelden
De kosten voor deze workshop bedragen €50,- per persoon (exclusief BTW). Boven, of onderaan de pagina kun je je aanmelden.

Vragen
Het is ook mogelijk om via het formulier aan te geven dat je meer informatie wil. Dan word je benaderd door een medewerker van de Public Affairs Academie. Voor overige vragen kun je ons bereiken per mail info@paa-vanoortenvanoort.dpipreview.nl of bel ons op 070 324 27 65

Klik hier om je aan te melden!