EVENT AGENDA

Online Academie: Komt een politicus op bezoek…

Wil jij laten zien wat de impact is van jouw organisatie?  Wil je zichtbaar maken wat de impact is van het beleid?  Wil je tonen hoe je partner kan zijn van beleidsmakers? Of gaat het gewoon om het delen van kennis?  Een werkbezoek  kan hierbij helpen!  Maar hoe organiseer je een werkbezoek?

Klik hier om je aan te melden!

Hoe en wat

Tijdens deze interactieve workshop geven we je voorbeelden hoe een werkbezoek kan worden opgezet. Een goede voorbereiding is essentieel! Wie nodig je uit? Hoe pak je dat aan?  Hoe geef je vorm aan een werkbezoek?  Hoe stem je af? Kan je de pers betrekken?  Deze en andere vragen beantwoorden we met elkaar.

Resultaten

Na afloop:

  • Heb je inzicht in de succesfactoren van een werkbezoek
  • Heb je een beeld hoe je het werkbezoek moet voorbereiden
  • Weet je je werkbezoek ook als het perfecte beïnvloedingsmoment te benutten

Datum en locatie
De workshop vindt online plaats op maandag 19 juni 2023. We beginnen om 14:00 en eindigen om 15:00. De workshop heeft een groepsgrootte van maximaal 20 deelnemers.

Aanmelden
De kosten voor deze workshop bedragen €50,- per persoon (exclusief BTW). Bovenaan de pagina kun je je aanmelden.

Vragen
Het is ook mogelijk om via het formulier aan te geven dat je meer informatie wil. Dan word je benaderd door een medewerker van de Public Affairs Academie. Voor overige vragen kun je ons bereiken per mail info@paa-vanoortenvanoort.dpipreview.nl of bel ons op 070 324 27 65

Klik hier om je aan te melden!