EVENT AGENDA

Public Affairs Academie PUBquiz

Wanneer: dinsdag 21 januari 2020
Waar: Een lokale (omgebouwde) pub in Den Haag
Tijd: 17.00 – 20.00 uur

Weet jij welke provincie de meeste Kamerleden levert? Kan jij achterhalen wat de namen uit het rijtje ‘Joris, Frank, Benk en Henk’ met elkaar gemeen hebben? Weet jij hoeveel petities er in 2019 werden ingediend? Match jij verkiezingsposters van politieke partijen met het juiste jaartal? Is het antwoord op (een van deze) vragen ‘ja’, dan is deze pubquiz over politiek, actualiteiten en public affairs echt iets voor jou!

Opzet
We toveren de Public Affairs Academie voor één avond om tot pub, waarna verschillende teams om de winst kunnen strijden. In een aantal rondes gaan we diverse politieke categorieën langs, om je kennis zo veel mogelijk te testen. Per vraag kun je met je team punten verdienen. Heeft jouw team aan het eind van de avond de meeste punten verzameld? Dan heeft jouw team gewonnen!

Bereid je voor op een avond vol vragen over het politieke verleden, ministeriële blunders en muziek. Zoals het hoort is er tijdens de pubquiz genoeg gelegenheid om een hapje en een drankje te nuttigen.

Deelname
Je kunt je individueel inschrijven (€10) of als groep (max. 4 personen, €30). Als je je als individu aanmeldt delen wij je in met drie andere deelnemers. Met je inschrijving ontvang je gedurende de avond hapjes en drankjes.

Prijs
Het winnende team ontvangt een unieke prijs: een twee uur durende workshop over public affairs, geheel verzorgd door de Public Affairs Academie!

Aanmelden en meer informatie
Je kunt je voor de Public Affairs PUBquiz aanmelden via onderstaand formulier. Heb je een vraag? Neem gerust contact met ons op via info@paa-vanoortenvanoort.dpipreview.nl of 070 324 27 65.