EVENT AGENDA

Stakeholdermanagement: wie moet jij kennen en wie moet jou kennen?

Stakeholdermanagement is voor iedere professional die te maken heeft met public affairs, advocacy of communicatie een belangrijk aspect van zijn of haar werk. Maar hoe kun je hier structureel vorm en invulling aan geven om jouw belang nog strategischer te kunnen positioneren? Deze vraag staat centraal tijdens deze training, waarin je met een ervaren trainer en je medecursisten aan de slag gaat.

Het identificeren van de belangrijkste actoren in de omgeving van jouw organisatie of lobbydoel is een belangrijk onderdeel van iedere public affairsstrategie. Maar hoe breng je deze actoren in kaart? Daarbij gaat het niet alleen om de bekende actoren, maar ook om de nog onbekende of minder voor de hand liggende, de zogenaamde ‘strange bedfellows’. Hoe herken je vervolgens de impact of invloed van verschillende stakeholders die zich rond jouw issue bevinden? En als je dit weet: hoe draag je dan zorg voor goede, gerichte communicatie richting de voor jou belangrijke stakeholders? Op welke manieren kun je ze bij jouw organisatie of lobbydoel betrekken wanneer dit nodig is?

Opzet
Deze en nog veel meer vragen zullen we in deze online workshop behandelen. We nemen je mee langs verschillende modellen uit de theorie, behandelen uitgebreid de praktijk en we reflecteren samen op jouw vragen. Aanvullende vragen als coalitievorming en netwerken kunnen ook aan de orde komen. Kortom: een interactieve en direct toepasbare sessie!

Aanmelden en meer informatie
Deze online workshop vindt plaats op dinsdag 10 mei 2022, tussen 14.00 en 17.00 uur. Deelname kost €225,- (excl. BTW). De factuur ontvang je na afloop van de training. Je kunt je aanmelden via onderstaand formulier.

Deze training bieden we overigens ook incompany aan. Informeer naar de mogelijkheden.

[contact-form-7 id=”5316″ title=”Responsief aanmeldformulier | Online workshop Stakeholdermanagement (mei 2022)”]