EVENT AGENDA

Verkiezingen 2021: wat zijn je mogelijkheden in de campagne?

De verkiezingscampagne start langzaam maar gestaag op. Normaal gesproken betekent dit vrijwilligers gehuld in hesjes en regenjacks die in partijkleuren de markten afgaan, bijeenkomsten, debatten op onderwijsinstellingen, werkbezoeken en televisiedebatten.

Maar voor de campagne voor de Tweede Kamerverkiezingen van 17 maart 2021 ziet het spectrum aan mogelijkheden er anders uit. In een tijd waar iedereen vooral thuis zit, moeten partijen met creatieve (online) ideeën op de proppen komen om stemmen te trekken. Wat kan jij doen om jouw belang nog in campagnetijd te positioneren? Wat zijn de routes?

Opzet
In deze online workshop verkennen we die routes. Hoe werken campagnes vanuit het perspectief van de lobbyist? Kun je als lobbyist nog scoren? Moet je op het laatste moment nog in actie komen of moet je stilzitten? Welke middelen zet je in? En hoe gaat het verder na de campagnes? Deze vragen hoopt Marielle van Oort te beantwoorden samen met een aantal gastsprekers die weten wat campagnevoeren inhoudt.

Datum en aanmelden
Deze online workshop vindt plaats op donderdag 18 februari, tussen 16.00 en ongeveer 17.15 uur. Deelname kost €40,- (exclusief BTW). Aanmelden kan via deze link.