EVENT AGENDA

Online Academie: Hoe bereid je een Kamerdebat voor?

Nieuw in het aanbod van de PA academie! Online cursussen die je achter je computer mee kunt doen. In een uur leer je meer over deelgebieden die belangrijk zijn in je werk als public affairs professional.

Hoe bereid je een Kamerdebat voor?
Volg jij de Kameragenda? Wil jij inbreng leveren?  En pak je dat effectief aan?  Doe mee aan deze online workshop en je bent op de hoogte!

Klik hier om je aan te melden!

Hoe en wat
Tijdens deze interactieve workshop leer je welke verschillende Kamerdebatten er zijn en hoe die in zijn werk gaan. Verder ervaar je de dynamiek van het politieke speelveld rondom het commissiedebat. We gaan in op de mogelijkheden van beïnvloeding en hoe je daarmee ook direct kan werken aan de opbouw van een goede relatie met de fracties in de Tweede Kamer

Resultaten
Na afloop:

  • weet je welke verschillende Kamerdebatten er zijn en wat erbij komt kijken;
  • heb je inzicht in de dynamiek rondom een commissiedebat;
  • heb je een basis gelegd om in het werk aan de slag te kunnen met een commissiedebat.

Datum en locatie
De workshop vindt online plaats op maandag 5 juni 2023. We beginnen om 14:00 en eindigen om 15:00. De workshop heeft een groepsgrootte van maximaal 20 deelnemers.

Aanmelden
De kosten voor deze workshop bedragen €50,- per persoon (exclusief BTW). Boven, of onderaan de pagina kun je je aanmelden.

Vragen
Het is ook mogelijk om via het formulier aan te geven dat je meer informatie wil. Dan word je benaderd door een medewerker van de Public Affairs Academie. Voor overige vragen kun je ons bereiken per mail info@paa-vanoortenvanoort.dpipreview.nl of bel ons op 070 324 27 65

Klik hier om je aan te melden!