EVENT AGENDA

Masterclass | Klaar voor de Europese Verkiezingen

De Europese Verkiezingen komen met rasse schreden op ons af. Als belangenbehartiger in Nederland is er nauwelijks tijd te verliezen om jezelf in positie te brengen als je het momentum van de verkiezingen wil gebruiken om het belang van je organisatie in de spotlight te krijgen. Zo moet je nu al beginnen met het beïnvloeden van de verkiezingsprogramma’s, het identificeren en het uitnodigen van sleutelkandidaten. Bovendien moeten zowel de verkiezingsprogramma’s als de uitslag geanalyseerd en geduid worden. Een omvangrijke klus!

Klik hier om je aan te melden!

Tijdens deze meeting kijken we  allereerst met een strategische blik naar de komende twaalf maanden. Wanneer zal welke partij haar concept-programma publiceren? Wanneer komen de kandidatenlijsten uit? Wanneer wordt de lijsttrekker verkozen? Ook analyseren wij de vorige verkiezingen, zodat wij er lering voor 2024 uit trekken.

Met de groep analyseren wij de verkiezingsprogramma’s en halen we er de relevante zaken uit voor jouw organisatie. Daarna kijken wij gezamenlijk naar de overkoepelende thema’s en duiden wij wat er op het spel staat. Ook maken we een korte update maken van de tijdlijnen en delen wij de geruchten als het gaat om kandidatenlijsten. Tenslotte geven wij je handvatten om een plan te maken voor je individuele organisatie.

Datum en locatie
De workshop vindt plaats op vrijdag 22 september 2023 bij de Public Affairs Academie, Benoordenhoutseweg 88 in Den Haag. We beginnen om 10:00 en eindigen om 16:00.

Aanmelden
De kosten voor deze workshop bedragen €750,- per persoon (exclusief BTW, inclusief lunch). Je kunt je aanmelden via het onderstaande formulier.

Vragen
Het is ook mogelijk om via het formulier aan te geven dat je meer informatie wil. Dan word je benaderd door een medewerker van de Public Affairs Academie. Voor overige vragen kun je ons bereiken per mail info@paa-vanoortenvanoort.dpipreview.nl of bel ons op 070 324 27 65.

Klik hier voor het aanmeldformulier!