EVENT AGENDA

Zakelijk schrijven met impact

Zakelijk schrijven hoeft niet saai te zijn! Tijdens deze workshop leer je de creatieve kneepjes van het vak. Wat maakt een tekst lekker leesbaar? Hoe overtuig je met een tekst? En wat moet je vooral niet doen? Voortaan wordt ieder document met liefde gelezen door jouw collega’s en de stakeholders in het veld. Je tekst raakt, is to the point en overtuigt.

Deelnemers aan deze schrijfworkshop leren hun schrijfkwaliteiten te verbeteren en te geloven in de impact van hun eigen teksten. Zakelijke communicatie verandert hierdoor in fijn leesbare teksten die raken waar ze moeten raken. Je bent to the point en creatief. En jouw manier van schrijven past bij de eisen van de (digitale) lezer van nu. Je tekst verrast, zet aan tot denken en zorgt voor een andere mindset. Verrassend op alle niveaus: inhoud, structuur, woordkeus en zinsopbouw.

Voor wie?
Deze cursus is bedoeld voor iedereen die creatief zakelijk wil leren schrijven. Ervaring is niet nodig.

Datum
Deze workshop wordt gegeven op dinsdag 27 september 2022 in de middag, tussen 13.00 en 17.00 uur. In de workshop krijg je naast theorie, passende voorbeelden en tips ook de mogelijkheid zelf te oefenen. Neem je laptop dus mee! We geven de workshop op onze eigen locatie, aan de Benoordenhoutseweg 88 in Den Haag.

Docent
Anne van den Dool is tekstschrijver, auteur en journalist. Ze is romanauteur en dichter bij Querido, waar zij debuteerde met de roman Achterland. Ze publiceert met regelmaat in dagbladen en tijdschriften, waaronder NRC Handelsblad, Het Financieele Dagblad, Vrij Nederland en HP/De Tijd. Daarnaast verzorgt ze lezingen en workshops.

De kosten
De kosten voor deze workshop bedragen €375,- (excl. BTW). Mocht je met verschillende collega’s deelnemen, dan krijgt elke volgende deelnemer 10% korting. Deelnemers aan masterclasses bij de Public Affairs Academie (seizoen 2021-2022) krijgen 20% korting.

[contact-form-7 id=”6360″ title=”Responsief aanmeldformulier | Workshop Zakelijk schrijven met impact – 27 september 2022″]