EVENT AGENDA

ZomerAcademie | Je eigen public affairs-plan voor je organisatie

Geef jezelf een inspirerende boost tijdens de ZomerAcademie 2021. In de ZomerAcademie geven we onze trainingen in een compacte 2-daagse variant tegen een speciaal gereduceerd tarief. Jouw persoonlijke leervraag staat tijdens de trainingen centraal, waarbij we in kleine groepen met elkaar aan de slag gaan. De trainingen wisselen we af met ontspannende activiteiten in Den Haag. Kortom: jij krijgt een ideale mix van leren en verdiepen, (zelf)reflectie en ontspanning.


Je eigen public affairs-plan voor je organisatie

Deze opzet is uniek. In twee dagen krijg je de mogelijkheid om op een rustige inspiratieplek je eigen public affairs-plan te schrijven. Je hebt je eigen werkplek, maar ook de mogelijkheid om te sparren met andere deelnemers. Een ervaren adviseur staat twee dagen tot je beschikking om je te voorzien van advies, feedback en creatieve ideeën. En dit vanzelfsprekend in alle vertrouwelijkheid. Om je optimaal te faciliteren houden we een intakegesprek en gaan we na wat nog meer nodig is om te komen tot je eigen plan. Hiertoe behoren ook netwerkgesprekken die extra voeding kunnen geven.  Pak deze kans!

Kernelementen:

  • Vogelvlucht langs fundamenten public affairs-strategie
  • Reflecterend smeden aan je eigen PA-plan
  • Sparren met een ervaren adviseur
  • Netwerkgesprekken
  • Interactief sparren met medecursisten
Opzet

De masterclass start de eerste dag om 9.30 uur. We sluiten deze dag af met een ‘inspiratiediner’ waarbij we je verrassen en inspireren met gastsprekers of activiteiten. De tweede dag starten we om 10.00 uur. Ben je een ochtendmens? Dan nodigen we je uit voor een reflectieve ochtendwandeling op het strand met koffie en croissants. We sluiten af rond 17.00 uur.

Overnachten?

Blijven slapen geeft gegarandeerd een verdieping aan de trainingservaring. Zo kun je alles wat je leert tijdens de training rustig op je in laten werken. Bovendien kun je je ervaringen met andere deelnemers delen. Vanzelfsprekend kunnen we voor jou een overnachting regelen in Den Haag. We stemmen graag met je af wat je wensen zijn.

Datum en locatie

Deze masterclass vindt plaats op 25 en 26 augustus 2021, op verschillende locaties in Den Haag.

Aanmelden en meer informatie

Voor de ZomerAcademie hanteren we een gereduceerd tarief. De kosten voor deelname aan deze masterclass bedragen daarom slechts €950,- exclusief BTW en eventuele overnachtingskosten. Uiteraard wordt de training gegeven met voldoende afstand en geheel volgens de op dat moment geldende coronarichtlijnen van het RIVM. Je kunt je aanmelden voor deze masterclass via het onderstaande formulier. Vragen? Neem gerust contact met ons op!

Deze masterclass is onderdeel van onze ZomerAcademie. Benieuwd naar het gehele programma? Klik hier.

[contact-form-7 id=”4603″ title=”Aanmeldformulier | ZomerAcademie 2021: Je eigen public affairs-plan voor je organisatie”]