Mediatraining

Je hebt een goed verhaal dat je graag wilt vertellen. Maar hoe doe je dat? Hoe vind je de balans tussen jezelf blijven en het volgen van tips en tricks die je verhaal beter doen overkomen? Welke vormen van non-verbale communicatie gebruik je, en welke juist niet? Hoe ga je om met lastige vragen? Hoe voorkom je dat kijkers je antwoord op je gezicht lezen? Hoe maak je jezelf authentiek? En hoe krijg je de “uh” uit je antwoord? Met andere woorden: hoe genereer je impact met een goed mediaoptreden?

De Public Affairs Academie geeft je graag de antwoorden op deze en nog veel meer vragen bij onze Mediatraining op aanvraag. Of het nu gaat om radio, tv, internet, social media of geschreven pers: wij bereiden je voor op een effectief optreden in de media. De training is geschikt voor iedereen die interesse heeft in media(optredens); voor mensen die werken met public affairs of communicatie; en voor persvoorlichters die al regelmatig in de schijnwerpers staan.

Opzet
Een team van communicatie- en mediaexperts zal jou de tools in handen geven om mediaoptredens met impact af te leveren. Je kunt hierbij rekenen op praktische tips, constructieve feedback en voorbeelden uit de praktijk. Maar we gaan vooral aan de slag: we laten jou je je verhaal doen in verschillende media en helpen je vervolgens bij het aanscherpen van je kernboodschap. In de training werken we samen met ervaren cameramensen en radiomakers. De tijdsduur hangt af van jouw wensen voor de soorten media waarin je je graag profileert en van je persoonlijke ervaring met mediaoptredens.

Informeer naar de mogelijkheden via info@paa-vanoortenvanoort.dpipreview.nl of 070-3242765!