Kennisbank

Nacht van de Lobbyist 2020: Iedereen lobbyist?!

Nieuws! Op woensdag 18 november organiseren de Public Affairs Academie en Universiteit Leiden in samenwerking met Beeld & Geluid Den Haag de Nacht van de Lobbyist! Vanaf vandaag kun je je kaartje kopen. Ben jij er bij?

Vorig jaar organiseerde de Public Affairs Academie samen met Universiteit Leiden op 21 november de eerste Nacht van de Lobbyist. Met een inspirerende opening, interessante deelsessies en spetterend cabaret was het een fantastische avond! Daarom organiseren we dit jaar wéér een Nacht van de Lobbyist! We hebben een aangepaste opzet zodat we ook corona-proof een prachtige avond kunnen verzorgen op woensdag 18 november 2020.

Dit jaar organiseren we de Nacht in samenwerking met Beeld & Geluid Den Haag. Op woensdag 18 november 2020 hebben we voor belangenbehartigers, communicatieprofessionals, beleidsmakers, journalisten, wetenschappers, studenten en vele andere geïnteresseerden een inspirerend programma met als thema: Iedereen lobbyist?! Samen ontdekken we het antwoord op de vraag hoe individuele burgers bewust en onbewust het verschil kunnen maken. Boeiende sprekers, mooie gesprekken en inspirerende wetenschappers staan garant voor een prachtige avond. We sluiten af met cabaret. Jij kan erbij zijn! En dat is dit jaar exclusief omdat we maar 60 kaarten ter beschikking hebben. Dus koop ze snel!

De feiten op een rij: 

  • Wanneer: 18 november 2020
  • Tijd: van 16.30 tot 22.30 uur
  • Waar: Beeld & Geluid Den Haag (Zeestraat 82, Den Haag)
  • Organisatoren: Public Affairs Academie, Universiteit Leiden en Beeld & Geluid Den Haag
  • Tickets: Online te bestellen via de website.
  • Kosten: €60,- (incl. BTW) (studententarief €30,- (incl. BTW))
  • Bijzonderheden: In geval van annulering door eventuele extra coronamaatregelen vanuit de overheid vergoeden we uiteraard de kosten.

Graag tot ziens bij de Nacht van de Lobbyist op 18 november 2020!