Kennisbank

Nacht van de Lobbyist verplaatst naar midden 2021

Vanwege de voortdurende onzekerheid rond het coronavirus en de bijbehorende maatregelen zijn we helaas genoodzaakt de Nacht van de Lobbyist 2020 te verplaatsen. De Nacht stond gepland op woensdag 18 november 2020 en zal nu plaatsvinden in juni 2021. De precieze datum volgt nog.

Oorspronkelijk was gepland de Nacht van de Lobbyist volledig coronaproof op 18 november te organiseren bij Beeld & Geluid Den Haag. Na onderling overleg hebben de Public Affairs Academie, Universiteit Leiden en Beeld & Geluid gezien de huidige ontwikkelingen toch moeten besluiten het event te annuleren en te verplaatsen naar juni 2021. Uiteraard betreuren wij het ten zeerste dat we deze beslissing hebben moeten nemen. We keken er naar uit om, net als vorig jaar, een groot aantal deelnemers te verwelkomen om zich te laten verwonderen door de wereld van de lobby.

We hopen op het begrip van een ieder die zich heeft aangemeld. Vanzelfsprekend ontvangt iedereen die een kaartje heeft gekocht zijn of haar aankoopbedrag retour.

Graag tot ziens bij de Nacht van de Lobbyist in 2021!