Online trainingen public affairs

De Public Affairs Academie biedt een aantal activiteiten online aan. Zo organiseren we inspirerende online lezingen over tal van onderwerpen, geven we informatieve webinars voor organisaties op gebied van public affairs en communicatie en kunnen we je op afstand van dienst zijn met één-op-één coaching.


Wat wil jij volgen?

Ben je op zoek naar een laagdrempelige, inspirerende sessie over wat public affairs kan betekenen voor jouw organisatie? Zoek je naar duiding van, laten we zeggen, de stukken die zijn uitgekomen tijdens Prinsjesdag? Of wil je een opfriscursus voor je team, bijvoorbeeld over parlementaire procedures? Bij de Public Affairs Academie is veel mogelijk wat betreft online trainingen op maat. Om je een idee te geven: een aantal van onze online trainingen is terug te kijken via deze pagina.

Kleinschalig of organisatiebreed

Onze online trainingen zijn geschikt voor grote groepen, kleine teams en individuen. We verzorgen op afstand trainingen voor PA-afdelingen, maar geven ook informatieve bijeenkomsten voor (een deel van) de hele organisatie. En uiteraard biedt de Public Affairs Academie ook online coachingssessies aan voor kleine groepen of individuen om samen drempels, kansen en vervolgstappen te verkennen.

Faciliteren online activiteiten

Samen met onze kennispartner Van Oort & Van Oort faciliteren we online activiteiten. We denken met je mee over de opzet, leveren de benodigde digitale infrastructuur en kunnen bijdragen met moderators of gespreksleiders. Kijk naar de mogelijkheden op de website van Van Oort & Van Oort.

Liever hybride?

Uiteraard verzorgen we indien passend ook hybride activiteiten, waarbij we online en fysieke elementen met elkaar combineren.

Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem contact met ons op!