Masterclasses op maat

De Public Affairs Academie biedt organisaties en bedrijven op maat gemaakte trainingen aan over public affairs, belangenbehartiging, communicatie en aanverwante terreinen. Door middel van intensieve werkvormen en gebaseerd op de theorie doe je kennis en vaardigheden op. Ook de dagelijkse praktijk en strategievorming komen voorbij in onze trainingen.


Intensieve masterclasses public affairs op maat

In verschillende typen masterclasses gaan we op maat aan de slag met kennis en vaardigheden. Of het nu gaat om de basis van public affairs en lobby, het inzetten van storytelling of politieke sensitiviteit; op maat kunnen we het allemaal samenstellen. Met onze ervaren trainers word je ondergedompeld in de wereld van belangenbehartiging en versterken we de positionering van jouw organisatie.

Public affairs, communicatie en meer

Public affairs is een vakgebied dat raakt aan veel aangrenzende disciplines. Onze trainingen geven nadrukkelijk invulling aan dit multidisciplinaire karakter. Zo wordt in onze trainingen duidelijk de link gelegd met communicatie, maar kunnen ook gesprekstechnieken of zelfs psychologie aan bod komen.

Lokaal, regionaal, nationaal en Europees

Trainingen van de Public Affairs Academie zijn veelzijdig en divers. Naast de activiteiten die niet specifiek gericht zijn op een bestuurslaag organiseren we trainingen over beleidsbeïnvloeding op lokaal, provinciaal, nationaal en Europees niveau. Met onze eigen trainers en kundige gastdocenten helpen we je je lobby aan te scherpen.

Gesprekstechnieken, storytelling en mediatraining

Je bent actief in het publieke domein en hebt een verhaal dat je graag wilt vertellen. Hoe laat je je boodschap landen? Hoe ziet een overtuigende pitch met de juiste argumenten eruit? Hoe ga je om met een meningsverschil? Wat is authenticiteit in een PA-boodschap? Wanneer zet je een persoonlijk verhaal in in je lobby en wanneer niet? Allemaal interessante vragen! We helpen je graag ze te beantwoorden. Altijd op maat.

Neem contact met ons op voor een training op maat!

Liever aanmelden voor een geprogrammeerde training? Bekijk onze agenda!