Kennisbank

Poldermodel next level

Ook tijdens Rutte-III zal het poldermodel van grote politieke kracht blijven. Het regeerakkoord kondigt o.a. een nationaal klimaatakkoord, een preventieakkoord, een medisch-specialistische akkoord en een sport akkoord aan.  Meepraten in de polder betekent: kansen om beleid te beïnvloeden, maar ook een verhoogd afbreukrisico. Maar wat betekent dit voor belangenbehartigers? Begrijpen hoe de polder anno 2017 werkt is onmisbare kennis voor public affairs professionals in Nederland. Daarom presenteren de Public Affairs Academie en Van Oort & Van Oort de publicatie ‘Poldermodel next level’.

Het onderzoek ‘Poldermodel next level’ is de tweede in een reeks van publicaties die de Public Affairs Academie en Van Oort & Van Oort uitbrengen over verschillende domeinen op het gebied van public affairs en belangenbehartiging. Je kunt het boekje gratis opvragen via het onderstaande formulier! Bij aantallen boven de 5 stuks zullen verzendkosten in rekening worden gebracht.

Ook is de Public Affairs Academie in gesprek gegaan met ervaren polderaars. Het resultaat kunt u beluisteren via de tweede aflevering van de PA-podcast: ‘Public affairs in de Polder’ waarin we o.a. in gesprek gaan met polderaars Alexander Rinooy Kan (Eerste Kamerlid en hoogleraar), Patrick Fey (CNV) en Frank Bluiminck (VGN).

[contact-form-7 id=”335″ title=”Bestelformulier Poldermodel next level”]