Kennisbank

Public Affairs Academie organiseert unieke ZomerAcademie!

Trainingen die je voorbereiden op het nieuwe parlementaire jaar!

Geef jezelf een inspirerende boost tijdens de ZomerAcademie 2021. In de ZomerAcademie geven we onze trainingen in een compacte 2-daagse variant tegen een speciaal gereduceerd tarief. Jouw persoonlijke leervraag staat tijdens de trainingen centraal, waarbij we in kleine groepen met elkaar aan de slag gaan. De trainingen wisselen we af met ontspannende activiteiten in Den Haag. Kortom: jij krijgt een ideale mix van leren en verdiepen, (zelf)reflectie en ontspanning.


Meld je aan voor (één van) de volgende trainingen:

18 en 19 augustus: Hoe overtuig je met je belang? 

Deze intensieve training richt zich op jouw verhaal en kernboodschap in belangenbehartiging en hoe je met vragen anderen kunt verleiden jouw belang als antwoord te zien.

23 en 24 augustus: Masterclass Public Affairs

Deze populaire masterclass geven we jaarlijks verschillende keren, maar staat nu ook in deze ZomerAcademie op het programma.

25 en 26 augustus: Je eigen public affairs-plan voor je organisatie

Deze opzet is uniek. In twee dagen krijg je de mogelijkheid om op een rustige inspiratieplek je eigen public affairs-plan te schrijven.

2 en 3 september: Participatie in je belangenbehartiging

Wil jij je achterban of doelgroep betrekken bij de belangenbehartiging? Dan geeft deze tweedaagse training een goede basis!


Opzet

Alle masterclasses starten de eerste dag om 9.30 uur. Deze dag sluiten we af met een “inspiratiediner” waarin we je verrassen en inspireren met gastsprekers of activiteiten. De tweede dag starten we om 10.00 uur. Ben je een ochtendmens? Dan nodigen we je uit voor een reflectieve ochtendwandeling op het strand met koffie en croissants. We sluiten af rond 17.00 uur. De trainingen vinden plaats op verschillende locaties in Den Haag.

Overnachten?
Blijven slapen geeft gegarandeerd een verdieping aan de trainingservaring. Zo kun je alles wat je leert tijdens de training rustig op je in laten werken. Bovendien kun je je ervaringen met andere deelnemers delen. Vanzelfsprekend kunnen we voor jou een overnachting regelen in Den Haag. We stemmen graag met je af wat je wensen zijn.

Kosten
Voor alle masterclasses hanteren we een gereduceerd zomertarief van €950,- excl. BTW en excl. overnachtingskosten. Uiteraard worden de trainingen gegeven met voldoende afstand en geheel volgens de dan geldende richtlijnen van het RIVM. Mochten de masterclasses op de genoemde data vol zijn, dan plannen we extra dagen.

Klik op een van de trainingen hierboven en meld je aan! Vragen? Neem gerust contact met ons op.