Kennisbank

Vacature: word ook jongerencoach!

Voor ons project Jongerenambassadeurs zijn we op zoek naar jongerencoaches! Jongerenambassadeurs gelooft dat jongeren juist nú het verschil kunnen maken. Dat doen ze door overal in Nederland hun stem te laten horen bij maatschappelijke organisaties, bedrijven en overheidsinstanties. Wil jij honderden jongeren tussen 14 en 27 jaar de kans geven hun stem te laten horen? Dan is Jongerenambassadeurs op zoek naar jou!

In heel Nederland maakt Jongerenambassadeurs matches tussen gemotiveerde jongeren van 14 tot 27 jaar en organisaties die een adviesvraag aan hen voorleggen. Als regionale jongerencoach ben jij in een team van 12 jongerencoaches verantwoordelijk voor de Jongerenambassadeurs in jouw provincie. Je weet hoe je jongeren, scholen en organisaties moet enthousiasmeren en binden aan het project. Je gaat proactief en creatief aan de slag met de kansen bij scholen en organisaties in jouw provincie. Je traint en begeleidt jongeren tot jongerenambassadeur. Jij bent de spin in het web in jouw provincie en houdt nauw contact met het hoofdkantoor.

Kijk voor de volledige vacature hier.

Wil je alvast een idee krijgen wat een Jongerencoach zoal doet? Bekijk hieronder de ervaringen van Jongerencoach Jasmin: