Kennisbank

Van Oort & Van Oort zoekt twee ervaren adviseurs (/trainers) public affairs

Van Oort & Van Oort Public Affairs en Communicatie is op zoek naar twee ervaren adviseurs public affairs die ons team op korte termijn komen versterken. Wil ook jij voor onze opdrachtgevers het verschil maken, beschik je over relevante vaardigheden en ervaring en sta je bekend als een ondernemend adviseur? Dan nodigen wij je graag uit om bij ons te solliciteren! We geven je ook de mogelijkheid je kennis te delen als trainer voor de Public Affairs Academie.

Adviseur en trainer public affairs bij Van Oort & Van Oort en de Public Affairs Academie
Van Oort & Van Oort is een public affairsbureau dat voor maatschappelijke organisaties, brancheorganisaties, gemeenten, bedrijven, universiteiten en andere opdrachtgevers partner is op het gebied van strategische belangenbehartiging. Als bureau opereren wij altijd vanuit de inhoud en bieden wij advies op maat. Plezier in het werk, betrokkenheid, enthousiasme en vertrouwen in elkaar vinden wij hierbij belangrijk. En gezien jouw kennis en ervaring, brede maatschappelijke betrokkenheid en je inzet als teamspeler, ben jij hierin een belangrijke kracht. Als adviseur public affairs draag je immers bij aan het strategisch positioneren van de belangen van onze opdrachtgevers door gericht te adviseren, strategiesessies te beleggen, mee te schrijven aan plannen en deze vervolgens ook te concretiseren.

Je bent een creatieve denker waardoor er nooit één weg is, maar altijd verschillende wegen die naar een succesvolle lobby leiden. Naast het onderhouden van het contact met opdrachtgevers voer je overleg met collega-adviseurs en begeleid je de junior adviseurs bij het uitvoeren van opdrachten. Van Oort & van Oort heeft tevens een kennispartner: de Public Affairs Academie, het kennisplatform op gebied van public affairs en belangenbehartiging. Als adviseur en trainer lever je een actieve bijdrage aan de trainingen, workshops en events op het gebied van public affairs.

Wie zoeken wij?
Van onze nieuwe collega vragen wij het volgende:

 • Je hebt een masteropleiding (bij voorkeur politicologie of bestuurskunde) afgerond
 • Je hebt drie tot vijf jaar jaar ervaring op het gebied van public affairs en belangenbehartiging en/of in de landelijke politiek
 • Je kent de weg in politiek-bestuurlijk Den Haag en beschikt over een relevant netwerk
 • Je bent maatschappelijk betrokken
 • Je bent creatief en flexibel, staat open voor nieuwe ervaringen maar kunt ook ons wat leren
 • Je bent goed in staat om aan verschillende opdrachten met overlappende deadlines te werken
 • Je hebt een brede interesse en bent scherp, analytisch en een harde werker
 • Je beschikt over uitstekende mondelinge en schriftelijke uitdrukkingsvaardigheden
 • Je bent goed in staat om zowel in een team als zelfstandig te functioneren
 • Je hebt affiniteit met het geven van trainingen

Wat bieden wij?
In ruil voor jouw competenties bieden wij jou:

 • Een dynamische werkomgeving met veelzijdige public affairs-, communicatie en trainingswerkzaamheden voor diverse opdrachtgevers
 • Een zelfstandige rol binnen een professioneel en enthousiast team
 • Een contract met een marktconform salaris en ruime mogelijkheden voor persoonlijke ontwikkeling

Ben jij de gedreven adviseur en trainer die wij zoeken en zie jij ernaar uit om bij Van Oort & Van Oort aan de slag te gaan? Stuur dan je motivatiebrief en je CV uiterlijk 25 september naar Jasmijn Verbeek via jasmijn@vanoortenvanoort.nl!