Op aanvraag

Naast onze vaste trainingen bieden we ook activiteiten aan op aanvraag. Maatwerk en flexibiliteit zijn hierbij de toverwoorden. Van een op maat gemaakte mediatraining tot lobbyen op provinciaal niveau: de Public Affairs Academie heeft het in huis. Samen kijken we waar je behoeftes liggen en hoe we daar extra aan kunnen beantwoorden. Bij jou op locatie, of bij ons op de Public Affairs Academie.

Mediatraining
Je hebt een waterdicht verhaal dat je graag met de wereld wilt delen. Maar hoe doe je dat? Hoe kom je authentiek over? Hoe creëer je impact met een goed mediaoptreden? De Public Affairs Academie geeft je graag de antwoorden op deze en nog veel meer vragen bij onze mediatraining. Of het nu gaat om radio, tv, internet, social media of geschreven pers: wij bereiden je voor op een effectief optreden in de media.

Incompanytraining Politieke sensitiviteit
Je medewerkers hebben vaak te maken met het politiek-bestuurlijke krachtenveld. Hierdoor krijgen hun werkzaamheden politieke lading en leveren zij waardevolle input aan beleidsambtenaren. Hoe gaan je medewerkers hiermee om? En vooral: hoe bewust zijn zij zich van hun eigen positie? Die vragen staan centraal bij onze incompanytraining ‘Politieke sensitiviteit’.

Incompanytraining gesprekstechnieken
Wat zeg je wel, en wat zeg je niet? En wat zegt je lichaam zonder dat je het doorhebt? Deze en meer vragen komen aan bod tijdens de interactieve incompanytraining ‘Gesprekstechnieken’. Vanuit het perspectief van de ontvangende gesprekspartner doen jij en je medewerkers jullie verhaal in een vertrouwde omgeving. We bereiden je voor op kritische vragen en je mag zelfs voor de camera verschijnen. Een team van experts helpt jou, je organisatie én jullie verhaal verder.

Incompanytraining De gemeente als samenwerkingspartner
In 2018 vonden de meest recente Gemeenteraadsverkiezingen plaats. Inmiddels zijn de gemeenten volop aan de slag met de uitvoering van de coalitieakkoorden. Hét moment om je stem als belangenbehartiger te laten horen. Daarom biedt de Public Affairs Academie de incompanytraining ‘De gemeente als samenwerkingspartner’ aan voor organisaties die kennis willen maken met de gemeente, of juist de bestaande relatie willen versterken.

Maar ook al onze andere trainingen en workshops kunnen incompany worden gegeven. Informeer naar de mogelijkheden!